کد خبر 28526
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۱

عضو فراکسيون زنان مجلس شوراي اسلامي با اشاره به احتمال جلسه فراکسيون زنان با رييس جمهوري مبني بر ادغام مرکز امور زنان و خانواده رياست جمهوري با وزارت رفاه گفت: فراکسيون زنان بعد از بررسي اين ادغام ،بحث تشکيل معاونت خانواده و زنان رياست جمهوري را مطرح کرده و منتظر پاسخ رييس جمهور در اين زمينه مي باشد.

به گزارش مشرق، زهره الهيان نماينده تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به ادغام مرکز امور زنان رياست جمهوري با وزارت رفاه گفت: در صورت ادغام اين مرکز با وزارت رفاه به تبع نقش امور زنان و خانواده کمرنگ مي شود.

وي با اشاره به اقدامات مثبت دولت نهم و دهم در راستاي ارتقاي جايگاه زن و خانواده در کشور افزود: يکي از موضوعات مطروحه در مرکز زنان، ارتقاي آن در سطح معاونت رياست جمهوري بوده که اين امر به رييس جمهور ارائه شده و فراکسيون زنان منتظر پاسخ رياست جمهوري دراين زمينه مي باشد.

الهيان خاطر نشان ساخت: پيشنهاداتي در خصوص تاسيس وزارتخانه زنان و خانواده مطرح شده بود که در صورت تحقق اين امر به مسائل نظارتي بر زنان توجه بيشتري صورت خواهد گرفت.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس